Kwaliteitskeurmerk

De huidtherapeuten werkzaam bij Huid- en oedeemtherapie Wijchen en Huid- en oedeemtherapie Beuningen, zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
De Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) is een beroepsvereniging van de huidtherapeuten in Nederland. De beroepsvereniging ontwikkelt kwaliteitsbeleid en organiseert bij- en nascholingen voor zijn leden. De beroepsvereniging is vertegenwoordigd in de Stichting Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Kwaliteitsregister Paramedici 
Het Kwaliteitsregister Paramedici is een vrijwillig register voor een groot aantal paramedische beroepsgroepen. Via het kwaliteitsregister wordt eenmalig geregistreerd of de huidtherapeut voldoet aan de opleidingseisen van de Wet BIG (Beroepen in de individuele Gezondheidszorg). Vervolgens wordt periodiek (elke vijf jaar) geregistreerd of de huidtherapeut beschikt over actuele kennis en ervaring. Alleen wanneer aan de door de beroepsgroep gestelde eisen wordt voldaan, behoudt de geregistreerde paramedicus zijn of haar kwaliteitsregistratie.

Wij zijn ook te vinden op Huidzorgzoeker: Wijchen en Beuningen

Copyright © 2017 Huid- en oedeemtherapie Wijchen