Ons team

Binnen onze praktijken zijn we werkzaam met 5 werknemers waarvan 4 huidtherapeuten, een schoonheidsspecialiste en marketingmedewerker. Allen delen we dezelfde passie, de huid. Wij stellen ons graag aan u voor. Hopelijk tot ziens in onze praktijk!


Huidtherapeuten

Harriët van der Heijden – aanwezig in Wijchen en Beuningen

Meer dan 25 jaar geleden ben ik als een van de eerste pioniers gestart als huidtherapeut. Na eerst als maatschappelijk werkster en schoonheidsspecialiste te hebben gewerkt, vond ik in dit nieuwe vakgebied weer een welkome aanvulling en uitdaging. Gedurende een aantal jaren heb ik in Eindhoven en Venlo mijn praktijken opgebouwd en veel ervaring opgedaan. Door verhuizing naar Wijchen ben ik vanaf het jaar 2000 mijn praktijk in Wijchen gaan opbouwen en uitbreiden. Inmiddels houd ik me veel bezig met de bedrijfsvoering (personeelsmanagement en administratie) maar ook in de praktijk blijf ik graag bezig. In 2021 heb ik besloten Dermadiq Beuningen over te nemen, wat nu de naam Huid- en oedeemtherapie Beuningen heeft.

 

Wendy Schiks – met name aanwezig in Wijchen

In juni 2009 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool in Utrecht. Mijn werkstage heb ik volbracht bij Huid- en oedeemtherapie Wijchen. Inmiddels heb ik veel werkervaring opgedaan bij verschillende praktijken en klinieken. Zowel op medisch als cosmetisch gebied. Het multidisciplinair samenwerken met o.a. (huis)artsen, verpleegkundigen en andere paramedici vind ik zeer belangrijk. Op die manier wordt de zorg voor een patiënt geoptimaliseerd. Tevens is deze samenwerking erg leerzaam en dat maakt dit beroep extra leuk en interessant. Sinds februari 2015 ben ik met veel plezier werkzaam bij Huid- en oedeemtherapie Wijchen. Ik ben gespecialiseerd in oedeemtherapie en alles wat daarbij hoort zoals het aanmeten van TEK en drukkleding.

 

Fabiënne Milder – aanwezig in Wijchen en Beuningen

In juli 2022 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut. Ondanks dat ik mijn studie net pas heb afgerond, heb ik al wel werkervaring mogen opdoen als huidtherapeut in opleiding. Sinds april 2021 heb ik deze ervaring opgedaan in Wijchen en Beuningen. Naast dat ik mijn werk ontzettend leuk vind, is het ook echt mijn passie! Het allerleukste vind ik de uitdaging en afwisseling, geen enkele dag is hetzelfde. Daarom kan ik eigenlijk ook niet kiezen welke specifieke behandeling ik het leukste vind om te doen. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om écht iets te kunnen betekenen voor de patiënt. Wie weet zien we elkaar binnenkort in Wijchen of Beuningen!

 

Emma Grachten – met name aanwezig in Wijchen

In 2016 ben ik afgestudeerd als huidtherapeute aan de Hogeschool te Utrecht. Hierna ben ik op verschillende plekken werkzaam geweest zowel in de medische als in de cosmetische zorg. Momenteel ben ik op maandag te vinden bij Huid- en oedeemtherapie Wijchen. De collegialiteit, openheid en professionaliteit spreken mij erg aan binnen deze praktijk. Zelf word ik er erg enthousiast van wanneer de huid van de cliënt zich weer in een gezonde conditie bevindt. In overleg met de cliënt wordt er gekeken wat de hulpvraag is, het voedingspatroon, zelfmanagement maar ook welke behandelingen er ingezet kunnen worden om zo de huid weer in een optimale conditie te brengen.

 

Marketing en schoonheidsspecialiste

Pai-Lin van ‘T Hoff

Sinds 1 juni 2021 ben ik werkzaam bij Huid- en oedeemtherapie Wijchen en Huid- en oedeemtherapie Beuningen. Ik richt me op verschillende onderdelen zoals de social media en de website. Door het ruime aanbod aan behandelingen bij Huid- en oedeemtherapie Wijchen & Beuningen is het schrijven van content super leuk en erg boeiend. Daarnaast voer ik verschillende behandelingen uit als schoonheidsspecialiste zoals Transformational Cupping. Deze afwisseling maakt het werk heel erg leuk en uitdagend. 

Wij zijn ook te vinden op Huidzorgzoeker: Wijchen en Beuningen

Copyright © 2017 Huid- en oedeemtherapie Wijchen