Ons team

Binnen onze praktijken zijn we werkzaam met 7 werknemers waarvan 6 huidtherapeuten. Allen delen we dezelfde passie, de huid. Wij stellen ons graag aan u voor. Hopelijk tot ziens in onze praktijk!


Huidtherapeuten

Harriët van der Heijden – aanwezig in Wijchen en Beuningen

Meer dan 25 jaar geleden ben ik als een van de eerste pioniers gestart als huidtherapeut. Na eerst als maatschappelijk werkster en schoonheidsspecialiste te hebben gewerkt, vond ik in dit nieuwe vakgebied weer een welkome aanvulling en uitdaging. Gedurende een aantal jaren heb ik in Eindhoven en Venlo mijn praktijken opgebouwd en veel ervaring opgedaan. Door verhuizing naar Wijchen ben ik vanaf het jaar 2000 mijn praktijk in Wijchen gaan opbouwen en uitbreiden. Inmiddels houd ik me veel bezig met de bedrijfsvoering (personeelsmanagement en administratie) maar ook in de praktijk blijf ik graag bezig. In 2021 heb ik besloten Dermadiq Beuningen over te nemen, wat nu de naam Huid- en oedeemtherapie Beuningen heeft.

 

Wendy Schiks – met name aanwezig in Wijchen

In juni 2009 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool in Utrecht. Mijn werkstage heb ik volbracht bij Huid- en oedeemtherapie Wijchen. Inmiddels heb ik veel werkervaring opgedaan bij verschillende praktijken en klinieken. Zowel op medisch, als cosmetisch gebied. Het multidisciplinair samenwerken met o.a. (huis)artsen, verpleegkundigen en andere paramedici vind ik zeer belangrijk. Op die manier wordt de zorg voor een patiënt geoptimaliseerd. Tevens is deze samenwerking erg leerzaam en dat maakt dit beroep extra leuk en interessant. Sinds februari 2015 ben ik met veel plezier werkzaam bij Huid- en oedeemtherapie Wijchen. Ik ben gespecialiseerd in oedeemtherapie en alles wat daarbij hoort zoals het aanmeten van TEK en drukkleding.

 

Sabine Beer – met name aanwezig in Wijchen

In juni 2017 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Mijn afstudeerstage heb ik volbracht bij Huid- en oedeemtherapie Wijchen en ben hier sindsdien werkzaam. De laagdrempeligheid, professionaliteit en gezellige sfeer spreken mij erg aan. Mijn interesse in de medische wereld, het werken met mensen en de diversiteit aan behandelingen vind ik allemaal terug in het beroep als huidtherapeut. Ik haal veel voldoening uit dit beroep waarbij huidaandoeningen verbeteren, opgeheven of voorkomen kunnen worden. Hierbij staat de kwaliteit van leven centraal. Eerlijkheid, resultaatgericht werken en een persoonlijke benadering vind ik erg belangrijk.

 

Jolien Tomberg – met name aanwezig in Wijchen

Samen met Sabine Beer ben ik in juni 2017 afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht, waarna ik in een aantal verschillende praktijken heb gewerkt. Sinds juli 2020 ben ik werkzaam bij Huid- en oedeemtherapie Wijchen. Acnétherapie vind ik de leukste behandeling om uit te voeren, maar de afwisseling in het beroep maakt het werk als huidtherapeut uitdagend en plezierig. Een eerlijk advies en persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk. Ik bied graag een luisterend oor en ik streef ernaar een snel resultaat te behalen. 

 

Romy Meijer – met name aanwezig in Beuningen

Ik ben sinds juni 2020 afgestudeerd als huidtherapeut en toen gelijk begonnen met werken in Beuningen. Naast de 3 dagen bij Huid- en oedeemtherapie Beuningen werk ik nog 2 dagen in een praktijk in Tiel. Vooral cosmetische behandelingen zoals chemische peelings en microneedling vind ik erg leuk om te doen. Het werk als huidtherapeut vind ik afwisselend en uitdagend, dat maakt het extra leuk om samen tot een behandelplan te komen en naar het beste resultaat te streven.

 

Janneke Meulman – aanwezig in Wijchen en Beuningen

In oktober 2005 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Na mijn afstuderen ben ik gaan werken bij een praktijk waar ik 16 jaar gewerkt heb. Hier heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van o.a. oedeemtherapie. Sinds 1 juni 2021 ben ik werkzaam bij Huid- en oedeemtherapie Wijchen en Huid- en oedeemtherapie Beuningen van Harriët van der Heijden. Huidtherapie is een vak dat de mens in zijn geheel benadert namelijk op medisch, sociaal en psychisch vlak. Dit is wat het vak zo mooi maakt!

 

Marketing

Pai-Lin van ’t Hoff

Sinds 1 juni 2021 ben ik werkzaam bij Huid- en oedeemtherapie Wijchen en Huid- en oedeemtherapie Beuningen. Ik richt me op verschillende onderdelen zoals de social media, de nieuwsbrief en de website. Om goed op de hoogte te blijven van de activiteiten binnen de praktijk ben ik ook aanwezig bij de verschillende trainingen. Ik leer steeds meer over de verschillende huidproblemen en de bijbehorende behandelmethoden en producten waardoor ik me goed kan inleven bij het schrijven van content en dat maakt het ook erg leuk!

U kunt ons ook vinden op HuidzorgZoeker

Copyright © 2017 Huid- en oedeemtherapie Wijchen