Onze praktijk

Onze praktijk, Huid- en oedeemtherapie Wijchen, is in het jaar 2000 opgericht door Harriët van der Heijden. Vanaf september  2017 is de praktijk uitgebreid, met een tweede locatie binnen Wijchen. Op 5 November 2018 zijn we gestart in ons nieuwe pand aan de Zomertaling 53 in Wijchen. Op deze nieuwe locatie hebben we de beschikking over 3 behandelruimtes en een workshopruimte. Later, 31 maart 2021, is de locatie in Beuningen erbij gekomen. Door de jaren heen hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van huidtherapie, oedeemtherapie en lasertherapie. Naast het uitvoeren van behandelingen geven wij ook huidverzorgingsadvies. Hierdoor is onze praktijk uniek in deze omgeving. Ons team bestaat inmiddels uit 5 huidtherapeuten met passie voor het vak. Samen kunnen wij u de beste zorg bieden!

Zomertaling  Wijchen

Locatie Zomertaling Wijchen is de hoofdvestiging van de praktijk. Op deze praktijklocatie, gevestigd achter het station van Wijchen kunt u terecht voor alle behandelingen die te vinden zijn op onze website.

Openingstijden:
maandag: 9.00 uur – 18.00 uur
dinsdag: 08.30 uur – 21.00 uur
woensdag: 08.30 uur – 18.00 uur
donderdag: 12.30 uur – 21.00 uur
Vrijdag: 08.30 uur – 17.00 uur

Heilige Stoel Wijchen

Op de locatie Heilige Stoel Wijchen wordt voornamelijk oedeemtherapie uitgevoerd. Op deze locatie is er 1 behandelkamer. Wanneer uw behandeling op deze locatie zal zijn, geven wij dit van te voren door.

Huid- en oedeemtherapie Beuningen

Bij Huid- en oedeemtherapie Beuningen bieden we acne-, laser-, oedeem-, en camouflagetherapie aan. Op onze website kunt u lezen welke behandelingen we aanbieden op deze locatie. Op deze locatie beschikken we over 3 behandelkamers.

Openingstijden:
maandag: 09.00 uur – 17.30 uur
dinsdag: gesloten
woensdag: 09.00 uur – 17.30 uur
donderdag: gesloten
Vrijdag: 09.00 uur – 17.30 uur

ONZG

Huid- en oedeemtherapie Wijchen en Huid- en oedeemtherapie Beuningen zijn lid van het muldisciplinair oncologie netwerk in de regio Zuid-Gelderland. ONZG bestaat uit zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van patiënten en hun naasten, tijdens en na kanker. Meer informatie over dit oncologie netwerk is te lezen op de website van ONZG.

Oncologie Netwerk Zuid Gelderland

Wij zijn ook te vinden op Huidzorgzoeker: Wijchen en Beuningen

Copyright © 2017 Huid- en oedeemtherapie Wijchen