Massages

Locatie: Wijchen en Beuningen

Massages hebben een positief en rustgevend effect op uw geest en lichaam. Het zorgt er voor dat uw lichaam zal ontspannen waardoor u ook mentaal zult ontspannen. Spanning en stress kunnen er voor zorgen dat spieren strak aanvoelen. Dit kan leiden tot fysieke klachten. Regelmatig een ontspannende massage werkt preventief om deze klachten te voorkomen en zorgt er voor dat u makkelijker stress kunt loslaten in plaats van dat het in het lichaam blijft. Ook is een massage erg geschikt als u veel in dezelfde houding zit, bijvoorbeeld tijdens werk of het autorijden. Eventuele knopen/blokkades kunnen hierbij indien gewenst worden losgemasseerd. Echter is het hierbij wel van belang te weten dat grote knopen/blokkades niet met een behandeling kunnen worden verholpen. Het is daarom aan te raden om vaker een massage-behandeling te ondergaan. Anderzijds is het ook goed voor uw lichaam om u eens in de zoveel tijd te laten masseren ter ontspanning en preventie van klachten.

Ideaal om…
  • tot rust te komen, zowel fysiek als mentaal
  • spanningen en stress los te laten en klachten te voorkomen
  • extra energie te krijgen
  • sneller spierherstel te bevorderen
  • verkrampte spieren los te maken
  • de bloedcirculatie te verbeteren
Behandelmethode

U kunt kiezen tussen vijf soorten massages, bekijk hiervoor onze prijslijst. Bij iedere soort massage behandelen we met olie verschillende (en meer) lichaamsgebieden zoals uw rug, nek, schouders, armen, benen en hoofdhuid. We gebruiken tijdens de massages de ClinicCare 2 in 1 Massage Cream. Deze crème ondersteunt het vochtgehalte en helpt bij het minimaliseren van fijne lijntjes. Het activeert regeneratieve processen in de huid door de antioxidanten. Het is een hele fijne en zachte crème voor zowel het gezicht als het lichaam. Heeft u last van strakke spieren op een bepaalde plek? Geef dit van te voren aan zodat we hier extra aandacht aan kunnen besteden!

Tip!
  • We bieden ook Transformational Cupping ® aan. Dit is een combinatie van een diepe massage met de handen en cups, waarbij er gezocht wordt naar verklevingen, blokkades en opgehoopte afvalstoffen in het lichaam. Dit is goed voor onder andere cellulite, om emoties in balans te brengen en vastzittende spieren en trauma’s los te maken.

Wij zijn ook te vinden op Huidzorgzoeker: Wijchen en Beuningen

Copyright © 2017 Huid- en oedeemtherapie Wijchen