Laserontharing

Locatie: Wijchen 

Bent u klaar met het steeds maar weer scheren, waxen, harsen of epileren van uw ongewenste haren? Lees dan snel verder want dan is laserontharing mogelijk de oplossing voor u! Bij Huid- en oedeemtherapie Wijchen werken we met twee verschillende lasers om te ontharen, namelijk de Soprano en de Alexandrite laser. Beide lasers zorgen voor ontharing van het gezicht en/of lichaam waarmee ongewenste haargroei tot het verleden behoort.

Soprano Ice Platinum laser

Sinds 2017 is de Soprano Ice Platinum de nieuwste en meest effectieve laser voor laserontharing. Het verschil met zijn voorgangers is dat het gehele jaar door behandeld kan worden, ook in de zomerperiode. De laser met SHR techniek combineert drie meest effectieve golflengtes (755 nm, 810 nm en 1064 nm) voor ontharing in één kop. Elke golflengte bereikt een andere diepte in de haarfollikel, waardoor dit effectiever is gebleken dan één golflengte. Het gehele lichaam inclusief gezicht kan behandeld worden, zowel bij mannen als vrouwen.

Waarom de Soprano Laser voor ontharing?
 • Meest geavanceerde lasertechniek op het gebied van ontharen
 • Zorgt voor een effectieve ontharing en maakt een definitief resultaat mogelijk
 • Zorgt voor een nagenoeg pijnloze laserontharing doordat de gekoelde laserkop met SHR techniek in een heen- en weergaande beweging over de huid wordt bewogen, waardoor er opbouwende warmte wordt afgegeven
 • Ieder huidtype kan behandeld worden, inclusief de donkere- en gebruinde huid
 • Vrijwel geen hersteltijd
 • De laser is FDA goedgekeurd
 • Unieke combinatie met de ARION Alexandrite laser mogelijk
Behandelmethode

Voorafgaand aan de behandeling zorgt u er zelf voor dat de haren geschoren zijn. Wanneer u voor behandeling in onze praktijk bent tekent uw behandeld therapeut vakjes op uw huid waarbinnen gelaserd zal worden. Daarnaast wordt er een verkoelende gel aangebracht op de huid die de werking van de laser bevordert en gelijktijdig uw huid koelt tijdens het ontharen. De laser wordt met heen- en weergaande bewegingen over de huid verplaatst waarbij de laser pulsen ‘afschiet’. Hierdoor wordt uw huid geleidelijk aan opgewarmd en vernietigen de laserstralen de haarzakjes. Dit maakt verdere haargroei onmogelijk en zorgt dus voor de definitieve ontharing.

Het resultaat met de Soprano Laser

Er zijn gemiddeld 6-8 behandelingen nodig. De reden dat er meerdere behandelingen nodig zijn, is de groeicyclus van een haar. Na elke behandeling komen er minder haren terug en worden de haren dunner en zwakker. Per behandeling raakt u ongeveer 10-12% van de haren kwijt. Na gemiddeld 6-8 behandelingen zijn de meeste haren in het behandelde gebied voorgoed verdwenen. Het resultaat ligt ongeveer tussen de 90% haarreductie.

ARION Alexandrite laser

De Arion Alexandrite laser van Alma Lasers is een erg krachtige ontharingslaser met een golflengte van 755 nanometer. Het licht wordt in een korte tijd op de huid geschoten, wordt geabsorbeerd door het pigment van de haren en wordt omgezet in warmte. Deze warmte zorgt voor vernietiging van het haarzakje, zodat daaruit geen nieuwe haar meer kan groeien. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een koelapparaat, waardoor het risico op bijwerkingen wordt geminimaliseerd en de behandeling voor u als klant als aangenamer wordt ervaren. Deze laser kan in slechts 6 behandelingen het gewenste resultaat bereiken, maakt de behandeling van moeilijk bereikbare plaatsen mogelijk en zet extra kracht bij fijne en licht-gepigmenteerde haren.

Waarom de Alexandrite laser voor ontharing?
 • Krachtige laser en uiterst nauwkeurig vanwege het ergonomische handapparaat
 • Bereikt de meest fijne en licht-gepigmenteerde haartjes
 • Werkt met een koelsysteem waardoor geen gel nodig is
 • Unieke combinatie met de Soprano laser mogelijk
Behandelmethode

Met de Alexandrite laser kunnen we heel gericht de meest fijne haartjes verwijderen. Hiervoor is het van belang dat uw huid gladgeschoren is. Omdat deze laser een uniek koelingssysteem heeft, is er geen gel nodig. De behandeling is niet geheel pijnloos, maar wordt meestal goed verdragen. Het gevoel kan vergeleken worden met het schieten van een elastiekje tegen de huid. Na de behandeling kan de huid wat gevoelig zijn, de huid kan rood worden en zwelling vertonen. Deze reacties verdwijnen gewoonlijk snel, u kunt eventueel wat extra na koelen. De volgende dag zijn de huidreacties verdwenen.

Het resultaat met de Alexandrite laser

Er zijn gemiddeld 6 behandelingen nodig. Natuurlijk is het aantal behandelingen altijd per persoon verschillend en afhankelijk van diverse aspecten zoals huid, haar, haarstructuur, de diepte van het haarzakje, hormonen en leeftijd. Het resultaat ligt ongeveer tussen de 90-95% haarreductie.

Ga voor maatwerk met deze unieke combinatie!

De Soprano ICE Platinum en Arion Alexandrite Laser zijn een ware aanvulling op elkaar. Waar de soprano ICE platinum zich richt op de stugge, dikke en donkere haren, zet de Alexandrite laser extra kracht bij de fijne en licht-gepigmenteerde haren. De Soprano Ice Platinum laser is een effectieve en innovatieve laser voor ontharing en kan voor vrijwel elk huidtype ingezet worden. Toch kan het zijn dat wij als behandeld huidtherapeut onze unieke behandelcombinatie adviseren van de Soprano met de Alexandrite laser voor die haarreductie. Deze unieke behandeling combineert het beste van beide ontharingslasers. Tijdens de behandelsessies adviseren wij u wat voor u de beste ontharingsbehandeling is.

Wij zijn ook te vinden op Huidzorgzoeker: Wijchen en Beuningen

Copyright © 2017 Huid- en oedeemtherapie Wijchen