RF lifting (Radiofrequentie)

Locatie: Wijchen

RF lifting (radiofrequentie) is een geschikte methode om rimpels, fijne lijntjes en een verslapte huid te behandelen. Ook is het effectief tegen acne. Het is zelfs mogelijk om de onderkin te verminderen. Het ideale aan deze behandeling is dat het non-invasief is en u het kan combineren met andere behandelingen zoals de CarboXyneo.

Ideaal bij huidproblemen zoals:
  • Rimpels
  • Fijne lijntjes
  • Huidveroudering in het algemeen
  • Huidverslapping
  • Onderkin
Hoe werkt radiofrequentie?

Door golven met een frequentie in het radiospectrum wordt in de cellen de stofwisseling geactiveerd. Golven met een hoge frequentie dringen dieper door dan het huidoppervlak. Ze werken in op de lederhuid (de dermis, die het collageen-elastine-structuur van ons gezicht vormt). Door de optredende warmteontwikkeling worden in de huid, die stapsgewijs een deel van haar functies is kwijtgeraakt en die slap en rimpelig is geworden, de bloed- en lymfeafvoer en stofwisseling versterkt. Tevens wordt de werking van fibroblasten weer goed op gang gebracht. Dat wil zeggen dat de elastinestructuren opnieuw kunnen worden opgebouwd. In de lederhuid vinden hierbij merkbare veranderingen plaats. Onder invloed van hoogfrequente golven worden de reeds bestaande collageenvezels elastischer en steviger. Hierdoor wordt de werking van het eigen collageen, elastine en hyaluronzuur gestimuleerd. Door de verbeterde bloedsomloop worden de huidcellen beter gevoed, de elasticiteit neemt toe en het gezicht krijgt weer een stralend en fris uiterlijk.

Collageen, elastine en hyaluronzuur zijn erg belangrijk voor de huid om stevig en jeugdvol te blijven.

Behandelmethode

De huid wordt eerst gereinigd. Na het aanbrengen van een gel wordt er door middel van verschillende bewegingen het apparaat tegen de huid gezet. U kunt een warm gevoel ervaren afwisselend met een verkoelend gevoel. Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 4 tot 8 behandelingen aangeraden, die eens in de twee weken plaatsvinden. Dit bewerkstelligt niet alleen een direct resultaat maar ook een opbouwend en duidelijker effect, dat tot uitdrukking komt in een verhoogde veerkracht en stevigheid van de huid. Het proces van de radiofrequentie behandeling is bewezen uiterst veilig en effectief te zijn. De behandelingen zijn volkomen pijnloos, waardoor u direct uw dagelijkse activiteiten weer kunt oppakken.

Tip!
  • Toe aan een ontspannende behandeling zonder hersteltijd? Combineer deze behandeling met CarboXyneo. Deze combinatie zorgt voor een gladdere en strakkere huid met optimale vermindering van fijne lijntjes, rimpels en grove poriën.

Wij zijn ook te vinden op Huidzorgzoeker: Wijchen en Beuningen

Copyright © 2017 Huid- en oedeemtherapie Wijchen