NIEUW: Fractional en Focus laser

Locatie: Wijchen

Onze laserbehandeling met de Fractional en/of Focus laser zorgt voor verjonging en creëert een stevigere, stralende en gezondere uitstraling. Het stimuleert de aanmaak van fibroblasten, die op hun beurt zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine weefsel. Dit is een pijnloze behandeling die de bovenste huidlaag intact houdt waardoor er geen sprake is van hersteltijd en na de behandeling een directe glow te zien is. Hierdoor is het ook heel goed in te zetten op gevoelige gebieden, zoals rondom de ogen (kraaienpootjes) en de hals. Er zijn gemiddeld 4 tot 6 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

Ideaal bij huidproblemen zoals:
  • (Acne)littekens
  • Pigment zoals sproetjes, melasma en ouderdomsvlekken
  • Roodheid
  • Huidveroudering zoals fijne lijntjes en rimpels
  • Huidverslapping
  • Grove poriën
Behandelmethode

Als eerste wordt de huid goed gereinigd en de contactgel aangebracht. Dit is een doorzichtige en verkoelende gel die ervoor zorgt dat de energie van de laser beter zal worden geleid.

We gebruiken tijdens de behandeling de Fractional en/of Focus laserkop. De Fractional laserkop heeft een nanometer van 1064 en werkt op verschillende soorten pigment, zoals sproetjes, pigment door zonschade, melasma en ouderdomsvlekken. De Focus laserkop heeft een nanometer van 755 en werkt op (overmatige) roodheden, het verminderen van fijne lijntjes, het verbeteren van de huidstructuur en het verstevigen van de huid. Beide laserkoppen zorgen voor een verbetering en versteviging van de huid en egaliseren de teint. Dit maakt de huid gezonder, steviger en frisser.

We sluiten de behandeling af met een crème geschikt voor uw huidtype.

Wij zijn ook te vinden op Huidzorgzoeker: Wijchen en Beuningen

Copyright © 2017 Huid- en oedeemtherapie Wijchen