CarboXyneo

Locatie: Wijchen

CarboXyneo is een unieke 3 in 1 behandeling die de huidtextuur verbetert en de huid een stralend en verzorgd aanzien geeft. CarboXyneo zorgt voor de optimale basis voor het insluizend van hoge werkzame stoffen, zowel tijdens als na de behandeling. De behandeling kan worden gecombineerd met radiofrequentie, ook bekend als RF-lifting. Het effect van deze gecombineerde behandeling is een gladdere en strakkere huid met optimale vermindering van fijne lijntjes, rimpels en grove poriën. Uiteraard kunt u de behandeling ook zonder RF-lifting boeken.

Ideaal bij huidproblemen zoals:
 • Huidveroudering (fijne lijntjes en rimpels)
 • Huidverslapping
 • Grove poriën
 • Onzuivere huid
 • Doffe huid
 • Pigmentvlekken
Behandelmethode

Tijdens de behandeling worden de dode huidcellen verwijderd, verhoogt de zuurstoftoevoer in de huid van binnenuit en worden werkzame werkstoffen ingesluisd. De huidtherapeut gaat met de CarboXyneo kop over de huid in ronddraaiende bewegingen. De behandeling is compleet non-invasief.

Op basis van uw wensen en/of huidprobleem wordt er een speciale gel uitgekozen, die tijdens de behandeling zal worden aangebracht samen met de capsule dat carbon bevat. Als eerste wordt de huid goed gereinigd en de gel en de capsule aangebracht. Door het contact tussen de gel en capsule begint het de zuurstoftoevoer in de huid al te stimuleren. De behandeling is een unieke 3 in 1 behandeling omdat het zorgt voor:

 • Exfoliatie van de huid: de dode huidcellen worden allereerst verwijderd, hierdoor kan de speciale gel en capsule optimaal inwerken op de huid. Door de exfoliatie is een behandeling zoals een peeling of microdermabrasie niet nodig.
 • Verhoging zuurstoftoevoer in de huid: zowel gedurende de exfoliatie als vanaf het moment dat de gel en de capsule worden aangebracht, ontstaat het Bohr effect. Bij het Bohr effect spatten koolstofdioxide belletjes tegen het huidoppervlak uiteen, waardoor er zuurstofrijk bloed naar de huid wordt getransporteerd.
 • Insluizen van hoge werkzame stoffen: door de zuurstoftoevoer van de huid te verhogen, wordt het absorptievermogen van de huid enorm gestimuleerd. Producten met actieve stoffen kunnen hierdoor veel beter worden opgenomen door de huid. De gel die tijdens de behandeling is aangebracht, bevat ook hoge werkzame stoffen zoals hyaluronzuur, retinol en andere hoogwaardige vitaminen en mineralen.

Combineert u het met radiofrequentie/RF-lifting? Dan krijgt u optimaal resultaat op het gebied van huidverstrakking, lifting, acne-vermindering en het verminderen van een onderkin. Hiervoor gebruiken we een andere kop van het apparaat. Radiofrequentie stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, wat nodig is om de huid stevig te houden. collageen- en elastine synthese in de huid stimuleert.

We sluiten de behandeling af met een crème geschikt voor uw huidtype.

Tips!
 • De behandeling heeft geen hersteltijd, daardoor zelfs ideaal om tijdens een lange werkpauze uit te voeren
 • De behandeling kan het hele jaar door worden uitgevoerd
 • Alle huidtypes en alle huidskleuren kunnen worden behandeld
 • De behandeling geeft direct resultaat

Wij zijn ook te vinden op Huidzorgzoeker: Wijchen en Beuningen

Copyright © 2017 Huid- en oedeemtherapie Wijchen