Huidproblemen

Huidproblemen

De huid is het grootste en het meest kwetsbare orgaan van het lichaam. De huid verdedigt het lichaam tegen invloeden van buitenaf zoals: bacteriën, weersomstandigheden, vuil en overige externe omstandigheden. Huidproblemen kunnen veroorzaakt worden door: virusinfecties, parasieten, schimmels, een tekort aan vitamines, of door een allergie voor een bepaalde stof. Soms is een huidaandoening erfelijk, echter kan een huidaandoening ook aangeboren zijn. Ook kan het voorkomen, dat de oorzaak van een bepaalde huidaandoening onbekend is.

Als huidtherapeut proberen wij er alles aan te doen, om klachten als gevolg van huidaandoeningen te verminderen, op te lossen of te voorkomen. Mogelijke klachten die voortkomen uit huidaandoeningen zijn: pijn, jeuk, bewegingsbeperkingen en onvrede over het uiterlijk.
Ons werkveld is breed en afwisselend. Patiënten kunnen van jong tot oud in onze praktijk terecht met huidproblemen en wensen op het gebied van cosmetische verbeteringen. Daarnaast kan een preventief bezoek aan de huidtherapeut problemen of verergering van klachten voorkomen.

Wij zijn ook te vinden op Huidzorgzoeker: Wijchen en Beuningen

Copyright © 2017 Huid- en oedeemtherapie Wijchen