Harsen

Locatie: Wijchen en Beuningen

Wil je een aantal weken niet hoeven omkijken naar je oksels, benen of een ander lichaamsdeel? Kies dan voor harsen! Met deze behandeling is de huid haarvrij en glad. Scheermesjes kunnen tijdelijk aan de kant worden gelegd waardoor scheerirritatie kan worden voorkomen. Zowel voor vrouwen als mannen zijn er harsbehandelingen mogelijk. Dit is een ideale behandeling tijdens de zomer of wanneer je op vakantie gaat!

Ideaal om:
  • ongewenste haargroei op verschillende plekken tijdelijk te verwijderen
  • weinig tot niet te hoeven scheren voor een aantal weken en scheerirritatie te voorkomen
  • gladde benen te hebben voor weken
  • voor een vakantie uit te laten voeren
Behandelmethode

Voordat we beginnen met harsen zorgen we er voor dat het te behandelen gebied voorbereid is. Hars is een kleverige substantie die de haartjes omkapseld en aan de haartjes vastkleeft. We brengen de vloeibare hars aan op het te behandelen gebied en trekken het eraf nadat het uitgehard is. De hars neemt de haartjes mee, die uit de haarzakjes zijn getrokken. Na het harsen verwijderen we eventuele restjes hars en kalmeren we de huid.

Goed om te weten
  • Om goed te kunnen harsen, moeten de haartjes minimaal 1 cm zijn. Hiermee willen we voorkomen dat haartjes afbreken of zullen ingroeien. Om te voorkomen dat haartjes zullen ingroeien na het harsen, kun je wekelijks scrubben.
  • Het harsen van delen in het gelaat kun je gratis laten uitvoeren wanneer u een gezichtsbehandeling laat uitvoeren. Deze harsbehandelingen voor het gelaat vallen dan onder de losse modules die u kunt kiezen. Afhankelijk van uw gezichtsbehandeling kunt u 1 tot 3 losse modules gratis laten uitvoeren.

 

Wij zijn ook te vinden op Huidzorgzoeker: Wijchen en Beuningen

Copyright © 2017 Huid- en oedeemtherapie Wijchen