Gezichtsbehandelingen

Locatie: Wijchen en Beuningen

De gezichtsbehandeling is een ideale behandeling om de huid in goede conditie te houden, ook wanneer er geen zichtbare huidproblemen zijn. Tijdens de gezichtsbehandeling zorgen we er voor dat u en uw huid weer tot rust zullen komen na een diepe reiniging en dat de huidkwaliteit zal verbeteren.

Ideaal om…
  • even te ontspannen
  • om de (doffe) huid weer te laten stralen
  • de huid een oppepper te geven
  • te werken aan een mooie en gezonde huid
Behandelmethode

We beginnen met een diepe reiniging van de huid en verwijderen de dode huidcellen en de onzuiverheden. Hierdoor zal de huidkwaliteit al verbeteren doordat we al het vuil (wat mogelijke ontstekingen kunnen worden en de huid grauwer laten ogen) verwijderen. Vervolgens kunt u kiezen tussen 1, 2 of 3 losse modules (afhankelijk van uw type gezichtsbehandeling), zoals het verven van de wimpers of harsen van de bovenlip. Voor deze losse modules tijdens de gezichtsbehandeling worden dus geen extra kosten berekend. Deze losse modules kunnen ook zonder gezichtsbehandeling worden ingepland. Wanneer u geen losse module zoals epileren, harsen of verven wilt, dan kunt u er voor kiezen om een extra lange ontspannende massage te krijgen in plaats van een korte massage.

Na de losse modules zoals epileren, verven of harsen, brengen we een masker aan, gevolgd door een ontspannende massage van het decolleté en schouders.

We sluiten de behandeling af met een crème geschikt voor uw huidtype.

Tip!
  • Een andere hele fijne gezichtsbehandeling is de CarboXyneo, deze unieke 3 in 1 behandeling mag ook het gehele jaar door worden uitgevoerd en zorgt voor nog meer huidverbetering.
  • Ook uw lichaam een oppepper geven? Kies voor een ontspannende massage of voor Transformational Cupping ®, waarbij we zoeken naar verklevingen, blokkades en opgehoopte afvalstoffen in het lichaam om deze op te kunnen ruimen. Dit is ook effectief tegen cellulite.

Wij zijn ook te vinden op Huidzorgzoeker: Wijchen en Beuningen

Copyright © 2017 Huid- en oedeemtherapie Wijchen