Vanaf nu: écht pijnloos ontharen

Zie je ook elke keer op tegen de scheerbeurt van jouw benen, bikinilijn en/of oksels en is waxen vanwege de pijn ook niet helemaal jouw ding? Dan is de redding nabij!

De Soprano ICE Platinum van Alma Lasers zorgt ervoor dat jouw lichaam op ieder gewenst moment van de week in bikini of lingerie kan shinen, en – misschien net zo belangrijk – de behandeling is he-le-maal pijnloos. YES!

Pijnloos ontharen - huidtherapie Wijchen        

Revolutionaire lasertechniek

 ‘Tell me more, tell me more!’ horen we je denken. De Soprano ICE Platinum is de opvolger van de Soprano ICE Laser. Laatst genoemde was in 2015 al een revolutie in laser ontharing dankzij de SHR techniek (geen pijnlijke flitsen, maar het langzaam opwarmen van haarzakjes waardoor irritatie van de huid vermeden wordt). De spiksplinternieuwe Platinum gaat nog een stapje verder:

  1. Dankzij een combinatie van drie laser golflengten in één innovatieve handgreep profiteert nu iederéén van het beste resultaat. Welk haar- of huidtype je ook hebt.
  2. Het extreem koelende handstuk koelt de huid tot wel -4 graden Celcius terwijl de haarzakjes dieper in de huid langzaam worden opgewarmd tot een temperatuur die effectief genoeg is om schade aan de haarfollikels toe te brengen en nieuwe groei te voorkomen.

Pijnloos ontharen - Huidtherapie Wijchen        Pijnloos ontharen - Huidtherapie Wijchen

Gebundelde krachten

Iedere golflengte heeft zo zijn eigen kracht, maar samen hebben ze superpowers:

  • Alexandrite 755nm: pakt licht gekleurde en dunne haartjes aan. Perfect voor het verwijderen van haartjes op de bovenlip of rondom de wenkbrauwen.
  • Diodelaser 810nm: met deze golflengte wordt de haarfollikel diep gepenetreerd. In combinatie met een hoge pulsfrequentie van 10 pulsen per seconde is dit de meest effectieve golflengte voor donker haar.
  • ND:YAG laser 1064nm: dringt diep door in de haarfollikel waarmee dieper gelegen haren inclusief haarzakje kunnen worden aangepakt. De YAG 1064 golflengte is hiermee heel geschikt voor gebieden als de schaamstreek en oksels. Dankzij zijn gematigde melanine absorptive is deze golflengte ook erg geschikt voor donkere huidtypen.

Lang verhaal kort: de combinatie van drie verschillende golflengtes, het extreem koelende handstuk en de SHR techniek zorgt ervoor dat de Soprano ICE Platinum het neusje van de zalm is op het gebied van permanente haarverwijdering.

Zeg maar dag tegen ongewenste haargroei

Huid- en oedeemtherapie Wijchen gaat vanaf maart 2018 aan de slag met dit topproduct van Alma Lasers. Scheren, harsen en zelfs pijnlijk laseren zijn vanaf nu voorgoed verleden tijd.

Benieuwd hoe we te werk gaan? Bekijk dan de video van onze trainingsavond. Wil jij klaar zijn voor deze zomer? Neem dan contact met ons op.

 

Wij zijn ook te vinden op Huidzorgzoeker: Wijchen en Beuningen

Copyright © 2017 Huid- en oedeemtherapie Wijchen